• Home
  • Politik
  • Gör som statsministern – anlita städhjälp

Gör som statsministern – anlita städhjälp

För ett tag sedan blev det känt att statsministern Magdalena Andersson använde sig av städhjälp då det även blev känt att hennes städare greps i hennes hem då denne saknade uppehållstillstånd. Om du blev inspirerad av det faktum att Magdalena Andersson använde sig av städhjälp och också vill göra det, kan du vända dig till qleano.se för att få hjälp med din städning.

Inte bara politiker som får städhjälp

Man skulle kunna tro att det bara är politiker med sina höga löner som har råd och möjlighet att anlita städhjälp, men så är det inte. Tack vare RUT-avdraget kan nämligen fler privatpersoner också ha möjlighet att anlita städhjälp då det innebär att man kan göra ett skatteavdrag och därmed få städtjänsterna till betydligt lägre priser. Det har för helt vanliga privatpersoner därför blivit väldigt populärt att anlita städhjälp för att kunna få en välfungerande tillvaro, alltifrån äldre människor till barnfamiljer.

Hos qleano.se kan du boka städhjälp

Det finns många städfirmor man kan vända sig till om man behöver städhjälp och Qleano är en av dem. På deras hemsida qleano.se kan du boka den städtjänst som just du är i behov av. Du kan bland annat boka hemstädning om du behöver hjälp med att hålla ditt hem rent och fräscht. Du kan även boka kontorsstädning, flyttstädning och trappstädning om du som företagare behöver hjälp med städning av dina lokaler. Med andra ord har de ett stort utbud av städtjänster för alla tillfällen i livet. Det går även bra att boka flytthjälp hos qleano.se om man behöver hjälp med det och tack vare att de även erbjuder flyttstädning får man heltäckande hjälp i samband med en flytt. Kom ihåg att även flytthjälp faller under kategorin av tjänster där RUT-avdraget kan användas, vilket kan vara ett tacksamt avdrag att använda sig av.

radon